Tassatorpet tar paus

Hej
Som ni säkert sett på Tassatorpets Facebooksida så kommer Tassatorpet ta en längre paus. Det händer mycket i mitt liv just nu och jag måste se över mina prioriteringar för att må bättre och hitta en balans mellan allt. Jag vill vara mer närvarande för barnen och även hitta tillbaka till glädjen i min egen hundträning.

Jag vill fortfarande inspirera andra till rolig och bra hundträning men under mer avslappnande och kravlösa former. Därför kommer denna blogg läggas till på hemsidan. Jag kommer dela med mig av mina tankar kring hundträning i största allmänhet samt min egen träning. På Facebooksidan kommer det också dyka upp lite grejer.

Jag lovar att Tassatorpet kommer tillbaka. Ni underbara kursdeltagare och era hundar lär mig så mycket och utvecklar mig hela tiden. Att sluta med kurser och träningar helt stannar nog även upp min utveckling som hundtränare - och det vill jag ju inte :) 

Kram på er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-